Ειδικότητα: Τομέας Γαστρονομίας
Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας "Η παράδοση συναντά τη Σύγχρονη Εποχή"!
Το ομότιτλο σεμινάριο θα παρουσιάσει τους σπουδαστές της Γαστρονομίας την παραγωγή του χειροποίητου φύλλου κρούστας, ενώ θα γίνει και επίδειξη σιροπιαστών γλυκών.
Όλα αυτά στην αίθουσα 42Α, από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι, δια χειρός του Τεχνικού Ζαχαροπλαστικής Τέχνης Χαράλαμπου Καββαδία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Επιμόρφωση από τους έμπειρους επαγγελματίες της GRECOTEL
-
360 Seminar: Bartender Rum Blend
-
360 Seminar: Ατοπική Δερματίτιδα, Θεραπεία και Φυσιολογία του Δέρματος
-
Διεθνείς διακρίσεις για τη "Σιωπηλή Συνθετική Συμφωνία" του εκπαιδευτή Καλαμάτας, Στάθη Γιαννακόπουλου
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα