
Στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας φιλοξενήθηκαν οι δύο κορυφαίοι επαγγελματίες Βασίλης Φιλόπουλος και Ηλίας Μακρηδέλης οι οποίοι δίδαξαν εξειδικευμένες τεχνικές κοπής κρέατος ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες.
To σεμινάριο με θέμα "Modern beef Cuts & Techniques" φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο στους σπουδαστές της μαγειρικής ειδικά τώρα την περίοδο των εορτών ενώ και οι καλεσμένοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους σπουδαστές που τους "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις!