white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Σεμινάριο με θέμα «Πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με βάση την παράδοση» - Με καλεσμένο τον βραβευμένο σεφ Albert Hamza

Share it

Σεμινάριο με θέμα «Πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με βάση την παράδοση» - Με καλεσμένο τον βραβευμένο σεφ Albert Hamza

Κατηγορία:Δραστηριότητες

Σεμινάριο για τον τομέα γαστρονομίας με θέμα «Πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με βάση την παράδοση» πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Δέλτα 360 στα Χανιά

Εισηγητής ήταν ο σεφ κ. Albert Hamza, κάτοχος χρυσών σκούφων εστιατόριο «Διόνυσος» , Elounda Beach. 

Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας και διαχείρισης ενός fine dining εστιατορίου και στην συνέχεια υπήρξε γαστρονομικός διάλογος με τους σπουδαστές. Οι φοιτητές μας ήταν ενθουσιασμένοι μετά από αυτήν την μοναδική εμπειρία σεμιναριακού τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ