Σεμινάριο με θέμα «Πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με βάση την παράδοση» - Με καλεσμένο τον βραβευμένο σεφ Albert Hamza
Σεμινάριο για τον τομέα γαστρονομίας με θέμα «Πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με βάση την παράδοση» πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Δέλτα 360 στα Χανιά.
Εισηγητής ήταν ο σεφ κ. Albert Hamza, κάτοχος χρυσών σκούφων εστιατόριο «Διόνυσος» , Elounda Beach.
Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας και διαχείρισης ενός fine dining εστιατορίου και στην συνέχεια υπήρξε γαστρονομικός διάλογος με τους σπουδαστές. Οι φοιτητές μας ήταν ενθουσιασμένοι μετά από αυτήν την μοναδική εμπειρία σεμιναριακού τύπου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Tourism & Gastronomy Career Day 2025