Ειδικότητα: Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
Τα μυστικά παρασκευής των αγαπημένων "Mignardises" θα μάθουν οι σπουδαστές του Τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης στο ομότιτλο σεμινάριο.
Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δ I1 (Δ Κτίριο, Ερμού 35), ο μοναδικός Pastry Chef Δαμιανός Φουρκιώτης θα ετοιμάσει μαζί με σπουδαστές γευστικά γλυκίσματα τύπου Mignardise!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: AFTERMATCH 2.0: Η ζωή μετά τον αθλητισμό
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360