white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Σεμινάριο παραδοσιακής κουζίνας από τη ΖΑΝΑΕ

Share it

Σεμινάριο παραδοσιακής κουζίνας από τη ΖΑΝΑΕ

Οι σπουδαστές της Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό σεμινάριο με θέμα «Παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές» και είχαν την ευκαιρία να μυηθούν ακόμα περισσότερο στην ελληνική γαστρονομική παράδοση, αλλά και να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα της εταιρίας ΖΑΝΑΕ και να παρακολουθήσουν την εκτέλεση εξαιρετικών παρασκευών με τις συγκεκριμένες πρώτες ύλες.

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου Σοφία Γεωργακάκη, Chef & Υπεύθυνη Τομέα Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, παρουσίασε μία σειρά από παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής παράδοσης όπως Αθηναϊκή σαλάτα, κιλτιρίτσια (ποντιακά γιουβαρλάκια με πλιγούρι), σαρδέλες παντρεμένες και τυλιγμένες σε αμπελόφυλλα, ντάκος από χαρούπι με μαριναρισμένη ντομάτα και πολλά άλλα εδέσματα με την χρήση των προϊόντων της ΖΑΝΑΕ.

Ο Τομέας Γαστρονομίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δηλώνει υπερήφανος για τις στρατηγικές του συνεργασίες, που στόχο έχουνε την εξειδικευμένη επιμόρφωση και εκπαίδευση των νέων επαγγελματιών στην αγορά εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ