Οι σπουδαστές της Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό σεμινάριο με θέμα «Παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές» και είχαν την ευκαιρία να μυηθούν ακόμα περισσότερο στην ελληνική γαστρονομική παράδοση, αλλά και να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα της εταιρίας ΖΑΝΑΕ και να παρακολουθήσουν την εκτέλεση εξαιρετικών παρασκευών με τις συγκεκριμένες πρώτες ύλες.
Η εισηγήτρια του σεμιναρίου Σοφία Γεωργακάκη, Chef & Υπεύθυνη Τομέα Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, παρουσίασε μία σειρά από παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής παράδοσης όπως Αθηναϊκή σαλάτα, κιλτιρίτσια (ποντιακά γιουβαρλάκια με πλιγούρι), σαρδέλες παντρεμένες και τυλιγμένες σε αμπελόφυλλα, ντάκος από χαρούπι με μαριναρισμένη ντομάτα και πολλά άλλα εδέσματα με την χρήση των προϊόντων της ΖΑΝΑΕ.
Ο Τομέας Γαστρονομίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δηλώνει υπερήφανος για τις στρατηγικές του συνεργασίες, που στόχο έχουνε την εξειδικευμένη επιμόρφωση και εκπαίδευση των νέων επαγγελματιών στην αγορά εργασίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης
-
360 Seminar: Είσφρυση Όνυχος και Εξειδικευμένες Τεχνικές Ορθονυχίας
-
360 Seminar: Studio Φωτογράφιση & Μακιγιάζ