Αύριο Πέμπτη το ΙΕΚ Δέλτα Χανίων διοργανώνει σεμινάριο Γαστρονομίας με θέμα «Πιάτα μοντέρνας Ελληνικής Κουζίνας με βάση την Παράδοση».
Σήμερα, ο χώρος της γαστρονομίας στην Ελλάδα, παρουσιάζει εντυπωσιακή ανάπτυξη καθώς έχουμε καταφέρει να παντρέψουμε την Ελληνική παράδοση με νέες μεθόδους, καινούρια υλικά και να εντάξουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία της μαγειρικής ώστε να γίνεται αρωγός στη δημιουργία νέων γεύσεων υψηλής αξίας.
Αύριο λοιπόν Πέμπτη 18/12 στη σχολή μας στα Χανιά, στην Αίθουσα Α7 από τις 13:30 έως 16:30 ο βραβευμένος σεφ Albert Hazma, κάτοχος πολλών χρυσών σκούφων θα μας δείξει πως είναι να είσαι διαχειριστής ενός Fine Dining εστιατορίου και θα απαντήσει σε κάθε μας ερώτηση γύρω από την Κουζίνα.
Σας περιμένουμε όλους…