Αύριο Πέμπτη το ΙΕΚ Δέλτα Χανίων διοργανώνει σεμινάριο Γαστρονομίας με θέμα «Πιάτα μοντέρνας Ελληνικής Κουζίνας με βάση την Παράδοση».
Σήμερα, ο χώρος της γαστρονομίας στην Ελλάδα, παρουσιάζει εντυπωσιακή ανάπτυξη καθώς έχουμε καταφέρει να παντρέψουμε την Ελληνική παράδοση με νέες μεθόδους, καινούρια υλικά και να εντάξουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία της μαγειρικής ώστε να γίνεται αρωγός στη δημιουργία νέων γεύσεων υψηλής αξίας.
Αύριο λοιπόν Πέμπτη 18/12 στη σχολή μας στα Χανιά, στην Αίθουσα Α7 από τις 13:30 έως 16:30 ο βραβευμένος σεφ Albert Hazma, κάτοχος πολλών χρυσών σκούφων θα μας δείξει πως είναι να είσαι διαχειριστής ενός Fine Dining εστιατορίου και θα απαντήσει σε κάθε μας ερώτηση γύρω από την Κουζίνα.
Σας περιμένουμε όλους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: AFTERMATCH 2.0: Η ζωή μετά τον αθλητισμό
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360