Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα την διατροφή της Σαρακοστής στην υψηλή Γαστρονομία!
Οι δύο έμπειροι Chef και εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ο κ. Κωνσταντίνος Τρώντσιος και η Pastry Chef Ίνα Καρατσαουσίδου, συνδυάζοντας την τέχνη της Μαγειρικής και της Αρτοζαχαροπλαστικής, δημιούργησαν υπέροχα πιάτα που εντυπωσίασαν τους σπουδαστές τόσο γευστικά, όσο και αισθητικά.
Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Glow Up! Τα πιο hot makeup trends της σεζόν από την Oriflame!
-
Welcome Days 2025 - Αθήνα! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία