Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα την διατροφή της Σαρακοστής στην υψηλή Γαστρονομία!
Οι δύο έμπειροι Chef και εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ο κ. Κωνσταντίνος Τρώντσιος και η Pastry Chef Ίνα Καρατσαουσίδου, συνδυάζοντας την τέχνη της Μαγειρικής και της Αρτοζαχαροπλαστικής, δημιούργησαν υπέροχα πιάτα που εντυπωσίασαν τους σπουδαστές τόσο γευστικά, όσο και αισθητικά.
Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.