
Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Όλα τα μυστικά της πρωτοποριακής μεθόδου μαγειρέματος Sous Vide 101 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο κύκλους, από τον head chef & Culinary Instructor, κύριο Χριστόφορο Πλιάτσικα.
- Για τους σπουδαστές α΄ έτους: την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, από τις 15:20 ως τις 17:45, στην αίθουσα 42Α
- Για τους σπουδαστές β’ έτους: την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, από τις 15:20 ως τις 17:45, στην αίθουσα 42Α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία
-
Εγκαίνια της εκπαιδευτικής δομής του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής!
-
Χοροθεατρική παράσταση ΑΝΤΙΓΟΝΕΣ