Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Όλα τα μυστικά της πρωτοποριακής μεθόδου μαγειρέματος Sous Vide 101 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο κύκλους, από τον head chef & Culinary Instructor, κύριο Χριστόφορο Πλιάτσικα.
- Για τους σπουδαστές α΄ έτους: την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, από τις 15:20 ως τις 17:45, στην αίθουσα 42Α
- Για τους σπουδαστές β’ έτους: την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, από τις 15:20 ως τις 17:45, στην αίθουσα 42Α
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Bartender Rum Blend
-
360 Seminar: Ατοπική Δερματίτιδα, Θεραπεία και Φυσιολογία του Δέρματος
-
Διεθνείς διακρίσεις για τη "Σιωπηλή Συνθετική Συμφωνία" του εκπαιδευτή Καλαμάτας, Στάθη Γιαννακόπουλου
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη RISTART