Σεμινάριο / Sous Vide 101

Σεμινάριο / Sous Vide 101

Όλα τα μυστικά της πρωτοποριακής μεθόδου μαγειρέματος Sous Vide 101 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο κύκλους, από τον head chef & Culinary Instructor, κύριο Χριστόφορο Πλιάτσικα.

  • Για τους σπουδαστές α΄ έτους: την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, από τις 15:20 ως τις 17:45, στην αίθουσα 42Α
  • Για τους σπουδαστές β’ έτους: την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, από τις 15:20 ως τις 17:45, στην αίθουσα 42Α

pat-sous-vide-01.jpg