Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Όλα τα μυστικά της πρωτοποριακής μεθόδου μαγειρέματος Sous Vide 101 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο κύκλους, από τον head chef & Culinary Instructor, κύριο Χριστόφορο Πλιάτσικα.
- Για τους σπουδαστές α΄ έτους: την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, από τις 15:20 ως τις 17:45, στην αίθουσα 42Α
- Για τους σπουδαστές β’ έτους: την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, από τις 15:20 ως τις 17:45, στην αίθουσα 42Α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Tourism & Gastronomy Career Day 2025