
Ειδικότητα: Τομέας Γαστρονομίας
Τις νέες τάσεις παρασκευής και παρουσίασης πιάτων με βάση τα μανιτάρια θα διδαθούν οι σπουδαστές οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης στη διάρκεια του σεμιναρίου "Σύγχρονές Τεχνικές Γαστρονομίας με Μανιτάρια".
Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, από τις 13.00 έως τις 16.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα 82, στο κεντρικό κτίριο (Ερμού 45), η καταξιωμένη chef Σοφία Γεωργακάκη θα δείξει λεπτομερώς όλες τις συχγρονες τεχνικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Welcome Days 2025 - Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Με λαμπρότητα τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής δομής ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
-
Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 – ΠΑΕ ΑΕΚ: Επίσημη Εκπαιδευτική Συνεργασία
-
Εγκαίνια της εκπαιδευτικής δομής του Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής!
-
Χοροθεατρική παράσταση ΑΝΤΙΓΟΝΕΣ