Ειδικότητα: Τομέας Γαστρονομίας
Τις νέες τάσεις παρασκευής και παρουσίασης πιάτων με βάση τα μανιτάρια θα διδαθούν οι σπουδαστές οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης στη διάρκεια του σεμιναρίου "Σύγχρονές Τεχνικές Γαστρονομίας με Μανιτάρια".
Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, από τις 13.00 έως τις 16.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα 82, στο κεντρικό κτίριο (Ερμού 45), η καταξιωμένη chef Σοφία Γεωργακάκη θα δείξει λεπτομερώς όλες τις συχγρονες τεχνικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Bartender Rum Blend
-
360 Seminar: Ατοπική Δερματίτιδα, Θεραπεία και Φυσιολογία του Δέρματος
-
Διεθνείς διακρίσεις για τη "Σιωπηλή Συνθετική Συμφωνία" του εκπαιδευτή Καλαμάτας, Στάθη Γιαννακόπουλου
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη RISTART