Σεμινάριο / Σύγχρονές Τεχνικές Γαστρονομίας με Μανιτάρια

Σεμινάριο / Σύγχρονές Τεχνικές Γαστρονομίας με Μανιτάρια

Τις νέες τάσεις παρασκευής και παρουσίασης πιάτων με βάση τα μανιτάρια θα διδαθούν οι σπουδαστές οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης στη διάρκεια του σεμιναρίου "Σύγχρονές Τεχνικές Γαστρονομίας με Μανιτάρια".

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, από τις 13.00 έως τις 16.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα 82, στο κεντρικό κτίριο (Ερμού 45), η καταξιωμένη chef Σοφία  Γεωργακάκη θα δείξει λεπτομερώς όλες τις συχγρονες τεχνικές. 

skg-syxrones-texnikes-manitaria-01.jpg