Σεμινάριο / Σύγχρονές Τεχνικές Γαστρονομίας με Μανιτάρια
20 Νοεμβρίου 2019
Τις νέες τάσεις παρασκευής και παρουσίασης πιάτων με βάση τα μανιτάρια θα διδαθούν οι σπουδαστές οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης στη διάρκεια του σεμιναρίου "Σύγχρονές Τεχνικές Γαστρονομίας με Μανιτάρια".
Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, από τις 13.00 έως τις 16.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα 82, στο κεντρικό κτίριο (Ερμού 45), η καταξιωμένη chef Σοφία Γεωργακάκη θα δείξει λεπτομερώς όλες τις συχγρονες τεχνικές.
