
Οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής στις σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικό σεμινάριο που παρέθεσε ο εκπαιδευτικός συνεργάτης Agrino.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, γνώρισαν τα ποιοτικά προϊόντα της εταιρίας και παρακολούθησαν βήμα προς βήμα δημιουργικές παρασκευές με ρύζι και όσπρια.
Η δράση αυτή ενίσχυσε τη γαστρονομική τους κατάρτιση, συνδυάζοντας τη θεωρία με πρακτικές δεξιότητες και καινοτόμες γεύσεις.