
Σε μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του νομού Αχαΐας, τη 19η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας – AgreΧa 2022 συμμετείχε ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής συμμετείχαν με live cooking session υπό την εποπτεία του Chef και Υπεύθυνου τομέα Γαστρονομίας, κ. Χάρη Αξιώτη, δημιουργώντας πιάτα μοναδικής γεύσης και εμφάνισης.
Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν οι σπουδαστές με προϊόντα της πελοποννησιακής γης, να ενημερωθούν για τις προκλήσεις στον τομέα της οικοανάπτυξης και την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων καλλιεργειών, να περιηγηθούν στα περίπτερα, αλλά και να απολαύσουν μία βόλτα στα λιθόστρωτα μονοπάτια της Χαλανδρίτσας, ένα μέρος που έχει όλες τις δυνατότητες για να αναδειχθεί τουριστικά.
Η έκθεση AgreXa διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγροτική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, αποτελώντας τόπο ανταλλαγής πληροφοριών, ιδεών και τεχνογνωσίας.