
Η μεγαλύτερη τουριστική εκδήλωση θεσμός, Hotelia - Philoxenia, έλαβε χώρα για άλλη μια χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.
Πλούσια βιωματική εμπειρία έλαβαν οι σπουδαστές Γαστρονομίας και Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, αφού υποστήριξαν άρτια την φετινή εκδήλωση “All About Gastronomy”, ενώ συμμετείχαν ενεργά στην δημιουργία και υποστήριξη γευστικών εδεσμάτων "Local Greek Tastes" με την υπογραφή της εταιρίας εταιρία Chef Stories.
Καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι σπουδαστές Μαγειρικής βρέθηκαν στο πλευρό του chef Γιώργου Ψύλλου, στην προετοιμασία των γευμάτων, ενώ οι σπουδαστές Ξενοδοχειακών, προσέφεραν την αυθεντική Ελληνική φιλοξενία στους επισκέπτες, σε μία υψηλής αισθητικής dining area.
Σύσσωμοι οι τομείς Γαστρονομίας και Τουρισμού πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην έκθεση Philoxenia - Hotelia 2023 και δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν το χώρο της εκδήλωσης, για να υποστηρίξουν τους συμμαθητές τους!
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 8 εκδηλώσεις, με περισσότερους από 400 επισκέπτες συνολικά, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχα εδέσματα από τον Chef και την ομάδα των σπουδαστών μας, με εξαιρετικά προϊόντα βραβευμένων παραγωγών.
Οι σπουδαστές έζησαν για άλλη μια χρονιά, μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία, που ενίσχυσε το επαγγελματικό τους προφίλ, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για τις σύγχρονες τάσεις στην παραγωγή τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης
-
360 Seminar: Είσφρυση Όνυχος και Εξειδικευμένες Τεχνικές Ορθονυχίας
-
360 Seminar: Studio Φωτογράφιση & Μακιγιάζ