
Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στη κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας, το Σάββατο 10/6, για να θαυμάσουν από κοντά την 1η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας και φυσικά να γευτούν υπέροχα εδέσματα με πρώτη ύλη τα μανιτάρια.
Η διοργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών με στόχο να γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος την τρούφα και τα μανιτάρια της Ελληνικής γης.
Φυσικά ο Τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση και οι σπουδαστές της Μαγειρικής από τις εκπαιδευτικές δομές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων, Βόλου, Πάτρας και της Ξάνθης ήταν εκεί για να υποστηρίξουν την γιορτή. Η πλατεία Ρήγα Φεραίου της Καλαμπάκας, μεταμορφώθηκε σε ένα γιγαντιαίο γαστρονομικό street food, όπου 30 περίπου νέοι Chef, έδωσαν την δικιά τους γαστρονομική πινελιά και δημιούργησαν υπέροχα τρουφομανιταροεδέσματα!
Για τον συντονισμό και την καθοδήγηση των μαγείρων, ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία ο executive chef & Υπεύθυνος του Τομέα Γαστρονομίας της Αθήνας, ο κ. Δότσιος Αδάμος.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δηλώνει υπερήφανος για την εξαιρετική του πρωτοβουλία που αναδεικνύει και υποστηρίζει την γαστρονομική ταυτότητα του τόπου, προσφέροντας παράλληλα άρτια βιωματική κατάρτιση στους σπουδαστές του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης
-
360 Seminar: Είσφρυση Όνυχος και Εξειδικευμένες Τεχνικές Ορθονυχίας
-
360 Seminar: Studio Φωτογράφιση & Μακιγιάζ