Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ υποστήριξε ενεργά την έκθεση Detrop Boutique που διοργανώθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής συμμετείχαν στο project “The Pairing Experience” και μαγείρεψαν ζωντανά καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες που προσέφεραν οι εκθέτες της Detrop.
Οι σπουδαστές εντυπωσίασαν όλους όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο και απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη τους για τη Μαγειρική και τις ικανότητες που το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ τους μεταδίδει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Γυναίκας στη ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Food Expo από τη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
-
360 Seminar Οδηγικής Ασφάλειας: Το τιμόνι είναι στα χέρια μας!
-
Συμμετοχή σπουδαστών στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Παιδικού Χωριού SOS στην Πάτρα
-
360 Seminar: Pizza & Pinsa - Όλα τα μυστικά! Ιωάννινα!