Έναρξη: 16.02.2020
Λήξη:16.02.2020
Κατά την διάρκεια της έκθεσης, σε επιλεγμένες ώρες, σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του ΙΕΚ Δέλτα 360 της Πάτρας και μεγάλου χορηγού, υπό την καθοδήγηση του διδάσκοντα και σεφ Χάρη Αξιώτη θα προετοιμάζουν στο περίπτερό τους, μοναδικά γευστικά ταιριάσματα finger food για κάθε τύπο κρασιού.
Η έκθεση διοργανώνεται από το Patras Wine Club με χορηγό το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: AFTERMATCH 2.0: Η ζωή μετά τον αθλητισμό
-
360 Seminar: Ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και χρηματοδότησης για τη Gen Z
-
360 Seminar: Be a cable master
-
360 Seminar: Ο ρόλος της πρωτεΐνης και των συμπληρωμάτων στη διατροφή
-
Αντώνης Λουδάρος: Ο άνθρωπος πίσω από τον ηθοποιό – ένα μάθημα αλήθειας στη ΔΕΛΤΑ 360