Έναρξη: 16.02.2020
Λήξη:16.02.2020
Κατά την διάρκεια της έκθεσης, σε επιλεγμένες ώρες, σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του ΙΕΚ Δέλτα 360 της Πάτρας και μεγάλου χορηγού, υπό την καθοδήγηση του διδάσκοντα και σεφ Χάρη Αξιώτη θα προετοιμάζουν στο περίπτερό τους, μοναδικά γευστικά ταιριάσματα finger food για κάθε τύπο κρασιού.
Η έκθεση διοργανώνεται από το Patras Wine Club με χορηγό το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη RISTART
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη LOBSTERS
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη Μηχανοτρονικής στην TOYOTA Material Handling
-
Συμμετοχή σπουδαστών στο Thessaloniki Wine Show 2024
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη σε ατελιέ για τους Σχεδιαστές Μόδας