Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο 1ο Παιδικό Καρναβάλι Καλαμάτας

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο 1ο Παιδικό Καρναβάλι Καλαμάτας
PHOTO GALLERY

Το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι, έφερε στην Καλαμάτα για πρώτη φορά το “Καρναβάλι των Παιδιών” με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 να δίνει το παρών.

Με παιχνίδια και διάφορες εκπλήξεις για όλα τα παιδιά της πόλης έγινε η έναρξη του παιδικού καρναβαλιού στην κεντρική αγορά για τους λιλιπούτιους καρναβαλιστές που συμμετείχαν στο 1ο Παιδικό Καρναβάλι Καλαμάτας με θέμα την ανακύκλωση.

Η Κεντρική αγορά πλημμύρισε με χρώματα, κέφι και χαμόγελα, σ’ ένα ξεχωριστό σκηνικό με πρωταγωνιστές τα παιδιά που φόρεσαν τις στολές τους , χόρεψαν στους ρυθμούς του Καρναβαλιού και πήραν μέρος σε δημιουργικά παιχνίδια.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ήταν εκεί με τους τομείς των Παιδαγωγικών, Μόδας και Ομορφιάς και Ζαχαροπλαστικής να αναλαμβάνουν από την δική τους μεριά να χαρίσουν λίγα παραπάνω χαμόγελα στα παιδικά προσωπάκια.

Οι Βρεφονηπιοκόμοι μας, με τις κατασκευές που είχαν ετοιμάσει και επιμεληθεί υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας τους, Φλωριάννας Βασιλοπούλου , ζωγράφισαν μαζί με τους μικρούς μας φίλους αποκριάτικα στολίδια και τα απασχόλησαν με διαδραστικά παιχνίδια , ενώ στη συνέχεια τα παιδιά αναλάμβαναν οι αισθητικοί μας, όπου μαζί με την καθηγήτρια τους, Σοφία Λαμπροπούλου προχώρησαν στο Face Painting για τα παιδιά που ήθελαν μια έξτρα πινελιά στην στολή τους!

Και επειδή τόσο παιχνίδι χωρίς ένα γλυκό δεν γίνεται , οι Ζαχαροπλάστες μας με την στήριξη τους καθηγητή τους, Μάνου Φωτόπουλου , είχαν παρασκευάσει και κέρασαν τους μικρούς μας φίλους γλυκίσματα.