
Οι σπουδαστές της μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων επισκέφτηκαν το εστιατόριο ΓΙΑΝΝΟΣ στα Ιωάννινα.
Ο γνωστός σεφ Pino Saccheri έδειξε στους μελλοντικούς επαγγελματίες τα μυστικά στο φιλετάρισμα των ψαριών καθώς και της παρασκευής του τέλειου carpaccio.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Performance "Αντιγόνες" από σπουδαστές Υποκριτικής & Χορού
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη Logistics στον ΟΛΘ
-
Με μεγάλη επιτυχία η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Κύκλος με την Κιμωλία"
-
Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιστρέφει στη ΔΕΛΤΑ 360
-
Δημοτικό σχολείο επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 360 στην Ξάνθη