Με πολύ χαρά υποδεχθήκαμε τους σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας & Τουρισμού λίγο πριν την έναρξη του ακαδημαϊκού εξαμήνου, στο υπερσύγχρονο εστιατόριο στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, “Senses of Taste”.
Θερμό καλωσόρισμα δέχτηκαν οι σπουδαστές από την διευθύντρια του τομέα Γαστρονομίας & Τουρισμού, Σταυρούλα Τσαμπάζογλου και την Υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης, την chef Σοφία Γεωργακάκη, οι οποίες με την σειρά τους μίλησαν για την σπουδαστική ζωή στην οικογένεια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, προετοιμάζοντας τους σπουδαστές για την δυναμική έναρξη του ακαδημαϊκού εξαμήνου.
O Executive Chef του Asian House και εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Daniel Hardy και ο Chef και ιδιοκτήτης του Asian House, απόφοιτος και εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Δημήτρης Τριανταφύλλου, μίλησαν με τους σπουδαστές και τους διηγήθηκαν μέσα από την εργασία τους, τις δικές τους εμπειρίες και την πορεία της επαγγελματικής καριέρας τους. Κατά την διάρκεια του event οι δύο καταξιωμένοι chef παρουσίασαν ένα live cooking ασιατικών γεύσεων με γευστική δοκιμή 2 εξαιρετικών Bao bans με κοτόπουλο και γαρίδα.
Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα υπέροχα κοκτέιλ του Executive Bartender και εκπαιδευτή του τομέα Τουρισμού Ιωάννη Λεπίδα, κάνοντας μία μίνι πρόποση για την έναρξη του ακαδημαϊκού εξαμήνου!
Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε ο DJ Πέτρος Σοφιανίδης!