Ζώντας τη μαγεία της Μόδας με 360 διάθεση!

Ζώντας τη μαγεία της Μόδας με 360 διάθεση!
PHOTO GALLERY

Οι σπουδαστές του τομέα Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ζουν τη μαγεία της μόδας, συμμετέχοντας σε ένα εξαιρετικό project για λογαριασμό του απόλυτου fashion προορισμού, One Salonica Outlet Mall.

Ακολουθώντας τις οδηγίες της στυλίστριας και Διευθύντριας του τομέα Μόδας & Ομορφιάς, Ντόλης Ζερβού, οι σπουδαστές αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στις φωτογραφήσεις για τις καμπάνιες του εμπορικού κέντρου, οι οποίες δημοσιεύονται σε advertorials, social media και περιοδικά!

Η πρόσφατη καμπάνια είχε τίτλο “Fashion Magic” και ανέδειξε denim επιλογές με μια παιχνιδιάρικη φωτογράφιση που διεξήχθη μέσα στο χώρο του Magic Park.

Η διαδικασία περιλαμβάνει ανάλυση του concept, επιλογή των κατάλληλων ενδυμάτων μέσα από την τεράστια ποικιλία των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου και φυσικά styling την ώρα της φωτογράφισης!

Οι σπουδαστές Αισθητικής, Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Κομμωτικής συμμετέχουν με τη σειρά τους στην επιμέλεια του make up και του hair styling, δίπλα στους έμπειρους επαγγελματίες ομορφιάς, αποκτώντας πρακτική εμπειρία!

Οι φωτογραφίες αναδεικνύουν το άκρως εντυπωσιακό και επαγγελματικού επιπέδου αποτέλεσμα που κάθε φορά κερδίζει τα πιο κολακευτικά σχόλια του κοινού!