Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ένα μοναδικό σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας με θέμα: "Pizza & Pinsa / Όλα τα μυστικά", σε συνεργασία με τον στρατηγικό συνεργάτη Global Foods και τα ποιοτικά υλικά 5 Stagioni.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές της Μαγειρικής, οι οποίοι θα μάθουν όλα τα μυστικά για την δημιουργία της καλύτερης πίτσας, αλλά και Pinsa.
Εισηγητής: Βασίλης Τσιόγκας, Chef Pizzaiolo
ΤΡΙΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 16:00ΜΜ
8ος ΟΡΟΦΟΣ / ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης