Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων διοργανώνει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας με τίτλο: "Στρώνουμε γιορτινό τραπέζι με κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές με βασική πρώτη ύλη τα κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής του εκπαιδευτικού συνεργάτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ΠΙΝΔΟΣ.
Επιπλέον, ο εισηγητής κ. Αποστόλης Πατσιάς, Υπεύθυνος Μικροβιολογικού Εργαστηρίου ΠΙΝΔΟΣ θα μιλήσει στους συμμετέχοντες για τους ποιοτικούς ελέγχους και την υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιείται ώστε τα προϊόντα να λαμβάνουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 11:00
ΑΙΘΟΥΣΑ Β4 | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωάννινα