
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων, διοργανώνει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας, με τίτλο: "Σύγχρονες κοπές κρέατος και οι τεχνικές του".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις σύγχρονες κοπές κρέατος, καθώς θα μάθουν όλα τα μυστικά και τις τεχνικές πάνω στη σωστή διαχείριση και τον τεμαχισμό κρεάτων, από τους ειδικούς.
Εισηγητής: Μπουρμπάκης Γεώργιος & Βρετός Νικόλαος, Κρεοπωλεία Μπούρμπος Meet the Art of Meat
Τσώτας Νικόλαος, Chef & εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 12:00ΠΜ
Αίθουσα Α6 | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Workshop: Σύνταξη & Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan)
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης
-
360 Seminar: Είσφρυση Όνυχος και Εξειδικευμένες Τεχνικές Ορθονυχίας