white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
360 Seminar: Σύγχρονες κοπές κρέατος και οι τεχνικές του

Share it

360 Seminar: Σύγχρονες κοπές κρέατος και οι τεχνικές του

Έναρξη: 29.11.2023

Λήξη:29.11.2023

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων, διοργανώνει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας, με τίτλο: "Σύγχρονες κοπές κρέατος και οι τεχνικές του".

Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις σύγχρονες κοπές κρέατος, καθώς θα μάθουν όλα τα μυστικά και τις τεχνικές πάνω στη σωστή διαχείριση και τον τεμαχισμό κρεάτων, από τους ειδικούς. 

Εισηγητής: Μπουρμπάκης Γεώργιος & Βρετός Νικόλαος, Κρεοπωλεία Μπούρμπος Meet the Art of Meat

                   Τσώτας Νικόλαος, Chef & εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 12:00ΠΜ

Αίθουσα Α6 | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ