Χριστουγεννιάτικη γιορτή για το προσωπικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας με τους σπουδαστές μας … "διοργανωτές¨

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για το προσωπικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας με τους σπουδαστές μας … "διοργανωτές¨
PHOTO GALLERY

Λίγο πριν σταματήσουμε τα μαθήματα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, διοργανώσαμε ένα ευχαριστήριο party για το προσωπικό μας, στις εγκαταστάσεις μας στην Καλαμάτα.

Η βραδιά είχε φαγητό, ποτό, τραγούδι, χορό, προσφορά στους συνανθρώπους μας και για όλα υπεύθυνοι ήταν οι σπουδαστές μας σε αγαστή συνεργασία με τους καθηγητές τους!

Ο μπουφές με τα φαγητά και γλυκά ήταν επιμελημένος από τους σπουδαστές της Μαγειρικής, Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής με τους σπουδαστές των Ξενοδοχειακών να έχουν αναλάβει το σερβίρισμα τόσο των φαγητών όσο και των ποτών.

Την σκυτάλη στην συνέχεια πήραν οι σπουδάστριες της προσχολικής αγωγής διαθέτοντας προς πώληση σε συμβολική τιμή τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και πρωτοχρονιάτικα γούρια που οι ίδιες έφτιαξαν , με τα έσοδα να διατίθενται στα Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας.

Και επειδή party χωρίς χορό και τραγούδι δεν γίνεται, οι σπουδαστές μας στον τομέα ΜΜΕ και Ήχου ανέλαβαν την live μουσική επένδυση της βραδιάς με τους σπουδαστές – τραγουδιστές μας να ερμηνεύουν παλιές και νέες αγαπημένες επιτυχίες.

Ραντεβού το 2020 με την ίδια αφοσίωση και ακόμη περισσότερη ενέργεια !