
Το πρώτο γαστρονομικό event των Culinary Workshops @ Αγορά Μοδιάνο έχει άρωμα Σαρακοστής!
O τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποδέχεται το κοινό της Θεσσαλονίκης αυτή την Τρίτη 14/3, από τις 12:00 ως τις 14:00 το μεσημέρι σε ένα ανατρεπτικό event live μαγειρικής, με θέμα "Τα Σαρακοστιανά".
O Executive Chef Ιωάννης Φυντάνης, Black Rock Restaurant Οία Σαντορίνης & Εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επιμελείται ένα επίκαιρο μενού με παραδοσιακές γεύσεις, πλασιωμένος από σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής.
Μενού
- Σαλάτα με Μαύρους Γίγαντες
- Φάβα
- Γιουβέτσι με Σουπιά
Στο πλευρό του τομέα Γαστρονομίας, βρίσκονται τα Συμμετέχοντα Καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο, που προσφέρουν απλόχερα τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες και τα εξαιρετικά προϊόντα τους για τις παρασκευές: Χρυσοπηγή, Ηλιοτρόπιο, Kastor Farm, Mr Fish, Regina Foods, το Πιροσκί.

ΤΡΙΤΗ 14/3 | 12:00-14:00ΜΜ | FOOD LOUNGE AGORA MODIANO
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar Ονυχοπλαστικής από την Gel.It.Up
-
360 Seminar: Αρχές Οπτικού Σχεδίου, Εφαρμογή σε Web Apps
-
360 Seminar: Η Έννοια της Κυκλικής Οικονομίας στην Αγροτική Παραγωγή
-
360 Workshop: Tech Repair Secrets: Γνώση, Πρακτική & Καριέρα σε 1 Ημέρα
-
360 Seminar: Internet of Things (IOT). Εφαρμογές στην καθημερινότητα