white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Culinary Workshops @ Αγορά Μοδιάνο: Τα Σαρακοστιανά!

Share it

Culinary Workshops @ Αγορά Μοδιάνο: Τα Σαρακοστιανά!

Έναρξη: 14.03.2023

Λήξη:14.03.2023

Το πρώτο γαστρονομικό event των Culinary Workshops @ Αγορά Μοδιάνο έχει άρωμα Σαρακοστής!

O τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποδέχεται το κοινό της Θεσσαλονίκης αυτή την Τρίτη 14/3, από τις 12:00 ως τις 14:00 το μεσημέρι σε ένα ανατρεπτικό event live μαγειρικής, με θέμα "Τα Σαρακοστιανά".

O Executive Chef Ιωάννης Φυντάνης, Black Rock Restaurant Οία Σαντορίνης & Εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επιμελείται ένα επίκαιρο μενού με παραδοσιακές γεύσεις, πλασιωμένος από σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής

Μενού

  • Σαλάτα με Μαύρους Γίγαντες
  • Φάβα
  • Γιουβέτσι με Σουπιά

Στο πλευρό του τομέα Γαστρονομίας, βρίσκονται τα Συμμετέχοντα Καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο, που προσφέρουν απλόχερα τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες και τα εξαιρετικά προϊόντα τους για τις παρασκευές: Χρυσοπηγή, Ηλιοτρόπιο, Kastor Farm, Mr Fish, Regina Foods, το Πιροσκί

sarakostiana-logos-banner-01-150ppi.png

ΤΡΙΤΗ 14/3 | 12:00-14:00ΜΜ | FOOD LOUNGE AGORA MODIANO

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Δήλωση Συμμετοχής
Loader Αποστολή Αποστολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies