Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσκαλεί το κοινό της Θεσσαλονίκης σε μια σειρά ανατρεπτικών events στο Κοινόχρηστο food lounge της Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων της Θεσσαλονίκης, Μοδιάνο!
Κάθε Τρίτη ένας Executive Chef από το πιο δυνατό team εκπαιδευτών της 1ης Σχολής Γαστρονομίας της χώρας, παρουσιάζει μια διαφορετική γσστρονομική ενότητα, πλαισιωμένος από τους σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής!
Save the dates και ζήσε την απόλυτη multi-culti εμπειρία γευσιγνωσίας!
Γνώρισε νέες γεύσεις, δοκίμασε νέες συνταγές, ανακάλυψε νέες τεχνικές μαγειρικής!
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Τρίτη 14/3 |12:00-14:00: Τα Σαρακοστιανά
Τρίτη 21/3 |12:00-14:00: Βιώσιμη Κουζίνα “Make it Sustainable”
Τρίτη 28/3|12:00-14:00: A Taste of Brunch
Τρίτη 4/4|15:00-17:00: Grilling & Winning – Closing Event @Senses of Taste Restaurant ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Ερμού 35
Σας περιμένουμε όλους για μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
22/4 - ο Ήρωας δίνει αίμα στα Ιωάννινα
-
360 Donation: Εθελοντική δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών
-
360 Shellfish Masterclass: Oysters, Scallops, Sea urchin, Razor clams, Seashells & more
-
360 Fashion Workshop (Styling - Make-Up - Hairstyling - Photography)
-
360 Seminar: Πυρασφάλεια και πυροπροστασία στο χώρο εργασίας