
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσκαλεί το κοινό της Θεσσαλονίκης σε μια σειρά ανατρεπτικών events στο Κοινόχρηστο food lounge της Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων της Θεσσαλονίκης, Μοδιάνο!
Κάθε Τρίτη ένας Executive Chef από το πιο δυνατό team εκπαιδευτών της 1ης Σχολής Γαστρονομίας της χώρας, παρουσιάζει μια διαφορετική γσστρονομική ενότητα, πλαισιωμένος από τους σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής!
Save the dates και ζήσε την απόλυτη multi-culti εμπειρία γευσιγνωσίας!
Γνώρισε νέες γεύσεις, δοκίμασε νέες συνταγές, ανακάλυψε νέες τεχνικές μαγειρικής!
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Τρίτη 14/3 |12:00-14:00: Τα Σαρακοστιανά
Τρίτη 21/3 |12:00-14:00: Βιώσιμη Κουζίνα “Make it Sustainable”
Τρίτη 28/3|12:00-14:00: A Taste of Brunch
Τρίτη 4/4|15:00-17:00: Grilling & Winning – Closing Event @Senses of Taste Restaurant ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Ερμού 35
Σας περιμένουμε όλους για μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Skill-Up Seminar Από το Σταφύλι στο Ποτήρι: Μια Οιινολογική Εξερεύνηση από τη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
-
360 Workshop: Σύνταξη & Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan)
-
360 Seminar: Ναυτιλία, Θαλάσσιος Τουρισμός, Γαλάζια Οικονομία & Ευκαιρίες Επαγγελματικής Αποκατάστασης
-
360 Masterclass: Spring - Summer Trends by MAC Cosmetics
-
360 Press Conference: Παύλος Δερμιντζάκης