white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα τη σοκολάτα

Share it

Εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα τη σοκολάτα

Ένα σεμινάριο γεμάτο σοκολάτα παρακολούθησαν οι σπουδαστές της Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν υπέροχες γλυκές παρασκευές, από βούτυρο κακάο και ganache σοκολάτας, δημιουργίες του Δαμιανού Φουρκιώτη, Pastry Chef Principote Mykonos και εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Ο εισηγητής εντυπωσίασε τους σπουδαστές της Μαγειρικής και της Αρτοζαχαροπλαστικής, που παρακολούθησαν το σεμινάριο. Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ