Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ένα σεμινάριο γεμάτο σοκολάτα παρακολούθησαν οι σπουδαστές της Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν υπέροχες γλυκές παρασκευές, από βούτυρο κακάο και ganache σοκολάτας, δημιουργίες του Δαμιανού Φουρκιώτη, Pastry Chef Principote Mykonos και εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.
Ο εισηγητής εντυπωσίασε τους σπουδαστές της Μαγειρικής και της Αρτοζαχαροπλαστικής, που παρακολούθησαν το σεμινάριο. Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Διακόσμηση βιτρίνας καταστήματος στην Πάτρα
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη RISTART
-
Εκπαιδευτική επίσκεψή των σπουδαστών Digital Content Creation στη LOBSTERS
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη Μηχανοτρονικής στην TOYOTA Material Handling
-
Συμμετοχή σπουδαστών στο Thessaloniki Wine Show 2024