
Για πρώτη φορά ο καταξιωμένος chef Adam Κοντοβάς θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Πάτρα για να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό masterclass με θέμα τα "Ελληνικά Ψάρια".
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου '22, 12:00 το μεσημέρι.
Ο Executive Chef Alali, ξενοδοχείο Astarte Suites, Santorini, με την πλούσια εμπειρία και εξειδίκευση του στις παρασκευές ψαριών, θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με μοναδικές γεύσεις.
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα ειδοποιηθείτε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου με email.