Ημέρες Καριέρας 2019 | Θεσσαλονίκη

Ημέρες Καριέρας 2019 | Θεσσαλονίκη

Οι επόμενες ημέρες είναι αφιερωμένες στην επαγγελματική αποκατάσταση και στη σταδιοδρομία!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 προγραμματίζει στη Θεσσαλονίκη τις καθιερωμένες «Ημέρες Καριέρας» και τις ημερίδες “Accelerate Your Career” με πλήθος παρουσιάσεων και workshops!

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και workshops για τη συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος και τη διαδικασία της συνέντευξης επιλογής ώστε οι σπουδαστές μας να έχουν την κατάλληλη προετοιμασία και όλα τα απαραίτητα εφόδια.

skg-career-day-accelerate-2019-schedule-01.jpg

Πέμπτη 6 Ιουνίου και την Παρασκευή 7 Ιουνίου επιχειρήσεις από όλο το φάσμα των ειδικοτήτων εκτός του Τουρισμού, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις μας.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 6 Ιουνίου θα διεξαχθεί Ημέρα Καριέρας για τους τομείς: Οικονομία & Διοίκηση, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Παιδαγωγικά & Κοινωνικές Υπηρεσίες, ΜΜΕ & Ήχος, Performing Arts, Μόδα & Ομορφιά.

skg-career-day-2019-june-alt-2019-03.jpg

Tην Παρασκευή 7 Ιουνίου θα διεξαχθεί αντίστοιχα Ημέρα Καριέρας για τους τoμείς: Μηχανολογία, Επαγγέλματα Υγείας & Αθλητισμού, Πληροφορική & Ηλεκτρονικά, και Αγροτική Κατάρτιση.

skg-career-day-2019-june-alt-2019-04.jpg

Οι σπουδαστές μας θα βιώσουν τη διαδικασία μιας συνέντευξης με πρώτο στόχο την πρακτική τους άσκηση και απώτερο σκοπό την επαγγελματική τους αποκατάσταση.