Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Accelerate your career στα Χανιά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Accelerate your career στα Χανιά
PHOTO GALLERY

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις μας στα Χανιά το accelerate your career. 

Η ημερίδα αυτή στόχο είχε την προετοιμασία των σπουδαστών μας του τομέα τουρισμού και γαστρονομίας αλλά και τομέα ομορφιάς και υγείας εν όψει της ημέρας καριέρας. Διακεκριμένοι ομιλητές μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων όπως o κ. Τσάκλας Δημήτριος, General Manager - Atlantica Kalliston 5*, o κ. Ευτύχιος Πετράκης, General Manager - Avra Imperial Hotel, ο κ. Κώστας Παπαδάκης - HR Manager Pilot Beach Resort, ο κ. Λώμης Ευγένιος F&B Manager Grecotel Creta Palace, o κ. Κατσογριδάκης Ιωάννης – Rooms Division Manager Grecotel LuxME White Palace, η κα Κατσιγιάννη Βασιλική - HR Assistant Grecotel Headquarters, η κα Πενθερουδάκη Αθηνά – Ιδιοκτήτρια Harpin Hotels και η κα Ματσαρίδου Ειρήνη, Αισθητικός-Κοσμητολόγος από την Aegeo Spas ανέπτυξαν θεματολογίες για την σύνταξη βιογραφικού, τις τεχνικές της συνέντευξης, την επαγγελματική δεοντολογία στον τουρισμό και γενικότερα για τον εργασιακό χώρο των σπουδαστών μας αλλά και για τις προοπτικές ανέλιξης μέσω της ευκαιρίας που τους δίνεται με την πρακτική τους άσκηση.

Ένα σωστό βιογραφικό, μια σεμνή παρουσία στην συνέντευξη, ο ενθουσιασμός και η ειλικρίνεια είναι μερικά από τα tips για μια πετυχημένη συνέντευξη και πορεία. Οι σπουδαστές μας ενημερώθηκαν για την ημέρα καριέρας έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι καταλλήλως για να ξεκινήσουν δυναμικά την πρώτη τους επαγγελματική εμπειρία. 

Το γραφείο σταδιοδρομίας του ΙΕΚ Δέλτα 360 Χανίων είναι δίπλα στους σπουδαστές έτσι ώστε να τους εξασφαλίσουν ένα ποιοτικό και υγειές περιβάλλον εργασίας.