
Το πρώτο μεγάλο Gastronomy Masterclass της φετινής σεζόν φιλοξενήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.
Ένα υψηλού επιπέδου masterclass Γαστρονομίας με guest chef τον καταξιωμένο chef Arnaud Bignon είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές Μαγειρικής, αλλά και και φίλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Πάτρα.
Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin και Executive Chef στο εστιατόριο Σπονδή, Arnaud Bignon, ενθουσίασε το κοινό με τις μοναδικές τεχνικές που χρησιμοποίησε και με τις εξαιρετικές γεύσεις που παρουσίασε.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου με τίτλο "The Roots" παρουσιάστηκαν δύο συνταγές: μοσχαρίσιο φιλέτο με αγκινάρα Ιερουσαλήμ, καφέ και γλυκόριζα και μια σαλάτα με παντζάρι, βατόμουρο και κουκουνάρι.
Το επόμενο Gastronomy Masterclass έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24/11 στη Θεσσαλονίκη.