Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διοργάνωσε ένα μοναδικό σεμινάριο με θέμα το ελληνικό ρύζι ΕΥΤΟΠΙΑ, στο πλαίσιο συνεργασίας με την Euricom Hellas S.A..
Οι σπουδαστές της Μαγειρικής, έλαβαν χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες από τον chef και εκπαιδευτή τους Ιωάννη Αγγελούδα, ο οποίος τους παρουσίασε μια σειρά συνταγών με πρώτη ύλη το ρύζι. Γαρίδες σοτέ με σάλτσα από κάρυ, ρυζόγαλο φούρνου και σαλάτα με κόκκινη φακή και ρύζι ήταν μερικές από τις παρασκευές που παρακολούθησαν δια ζώσης, αλλά και live μέσω internet οι σπουδαστές όλου του Ομίλου.