Στην κορυφή το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν και πάλι οι καταξιωμένοι chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κατακτώντας την κορυφή στα Βραβεία Ελληνικής κουζίνας 2020 από το Αθηνόραμα!

Στην κορυφή το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!
PHOTO GALLERY


Ο Εxecutive Chef Απόστολος Αλτάνης με την υπόλοιπη ομάδα τους ανέδειξε κι φέτος το εστιατόριο Ambrosia Restaurant ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια με ελληνική νεοαστική κουζίνα!

altanis-brabeia-3.jpg
271246.JPG

Ο πολυβραβευμένος Executive Chef Δημήτρης Παμπόρης μαζί με τους συνεργάτες του, Sous Chef Γιάννη Πατέικα και Pastry Chef Δαμιανό Φουρκιώτη έδωσαν στο Bubo Fine Dining Restaurant το 5o του βραβείο στην ελληνική σύγχρονη κουζίνα.

pamporis-brabeia.jpg
271245.JPG

Την τιμητική διάκριση της ελληνικής νεοαστικής κουζίνας έλαβε και ο chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Χαρούπι Mανώλης Παπουτσάκης.

108007054-3199232690136158-4074441240825558432-n.jpg
271247.JPG

Ο executive Chef Νικόλας Σταυρακάκης με το «JTree» κατέκτησε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στα εστιατόρια της Κρήτης.

271243.JPG
jtree-boH8i.jpg

Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2020 από το Αθηνόραμα έγινε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης σε μια βραδιά όπου το χειροκρότημα, το χιούμορ και η υψηλή ποιότητα της εθνικής μας γαστρονομίας εκμηδένισαν νοερά τις υποχρεωτικές αποστάσεις και έδωσαν το σύνθημα για την επανεκκίνηση της εστίασης.

-SPblP.jpg

Τα βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας έδωσαν ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Bar & Restaurant Sales Manager Nestle Waters Γρηγόρης Μανωλέλης, ο Area Activation & Events Manager της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας Λάζαρος Βογιατζόγλου, η Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της ΜΕΤΡΟ ΑΒΕΕ Δήμητρα Δασκαλάκη, η Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας ΕΛΟΠΥ Ισμήνη Μπογδάνου και ο εκδότης του Αθηνοράματος Δημήτρης Ηλιόπουλος.

2.jpg

Μετά τις απονομές και το ζεστό χειροκρότημα για τους νικητές, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα εξαιρετικό δείπνο με την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, executive chef του Makedonia Palace, με θέμα τη νέα εξελιγμένη ελληνική κουζίνα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συγχαίρει τους εκλεκτούς και πολυτάλαντους chef και δηλώνει υπερήφανος για τους συνεργάτες του!

Αν θέλεις κι εσύ να εκπαιδευτείς από τους καλύτερους, έλα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 για σπουδές Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής!

Γιατί ο ‘Ηρωας είσαι Εσύ!