Μία πολύ γευστική διήμερη δράση πραγματοποιήθηκε στο Summer Camp του Ναυτικού Ομίλου Πάτρας, με τη συμμετοχή του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!
Την πρώτη ημέρα της δράσης υλοποιήθηκε στους χώρους του camp ένα καινοτόμο μάθημα μαγειρικής και υγιεινής διατροφής, υπό την καθοδήγηση του κου Αξιώτη Χαράλαμπου καθώς και σπουδαστών από τα τμήματα Μαγειρικής.
Ακολούθησε δράση των σπουδαστών Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής με τη συμμετοχή σπουδαστών των αντίστοιχων τμημάτων και συνοδεία των εκπαιδευτών Παντελή Μαριδάκη και Χαράλαμπου Αξιώτη.
Η συμμετοχή των παιδιών του camp ήταν ενθουσιώδης, καθώς όχι μόνο μαγείρεψαν αλλά και δοκίμασαν τις δικές τους σπεσιαλιτέ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Αντιμετώπιση ΧΒΡΠ Απειλών
-
Παρουσίαση Βιβλίου: "Αρχηγός - Η δική μου αλήθεια" από τον Θοδωρή Ζαγοράκη
-
Full Stack Developer Fundamentals Intro & Ευκαιρίες καριέρας ενός full stack προγραμματιστή
-
Masterclass αρνιού από τον Arnaud Bignon στα Ιωάννινα
-
Επίσκεψη σπουδαστών Φωτογραφίας στη Photovision