Κάλεσε μας

Σύγχρονες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής

Σύγχρονες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής

Δίδακτρα

  • 1.800 €
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διακανονισμό των διδάκτρων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγέλματος του Pastry Chef επιτάσσουν τη διαρκή επιμόρφωση ενός επαγγελματία στον παρών κλάδο. Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονων Τεχνικών Ζαχαροπλαστικής αποτελεί ένα πρόγραμμα σπουδών, το οποίο ξεπερνά τα όρια της κλασικής διετούς φοίτησης βασιζόμενο στην εκμάθηση των πλέον σύγχρονων τεχνικών και τάσεων στη ζαχαροπλαστική.

Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του προγράμματος, ο καταρτιζόμενος θα είναι σε θέση να προσεγγίζει την κλασική και διεθνή ζαχαροπλαστική μέσα από τη σύγχρονη εξέλιξη της ίδιας της τέχνη.

Οι καταρτιζόμενοι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν Post Grad-uate Diploma, Επιπέδου 7, από τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων LRN κάνοντας αυτόματα level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Μέσα από τις θεματικές ενότητες του προγράμματος, οι καταρτιζόμενοι αναλύουν σε πρακτικό επίπεδο τις σύγχρονες εφαρμογές ζαχαροπλαστικής, έχοντας ενεργητικό ρόλο όχι μόνο στο πρακτικό σκέλος, αλλά και στο ερευνητικό πλαίσιο που θα προκύψει.

Θεματικές Ενότητες

  • Τεχνικές επεξεργασίας σοκολάτας
  • Ζελέ, εφαρμογή με πηκτικά υλικά 
  • Εφαρμογή ζαχαρόπαστας 
  • Εφαρμογή αερογράφου 
  • Αμερικάνικου τύπου τούρτες 
  • Παρασκευή βουτυρόκρεμας για 3D τούρτες 
  • Restaurant Desserts 
  • Food styling Μοριακή γαστρονομία: χρήση και τεχνικές ζαχαροπλαστικής τέχνης 
  • Γαλλικά macaron: βασικές αρχές, πρακτική εφαρμογή και flavor pairing 
  • Τεχνικές παγωτού: Ιταλικό και Αμερικάνικο παγωτό

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ διαθέτει την καταλληλότερη υλικοτεχνική υποδομή για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των καταρτιζομένων, με όλο το σύγχρονο εξοπλισμό που κρίνεται απαραίτητος για τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου προγράμματος:

  • Vacuum 
  • Pacojet
  • Thermomixer
  • Roner
  • Smokers
  • Blastchillers
  • Ice cream makers

Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονων Τεχνικών Ζαχαροπλαστικής προσφέρεται κατ' αποκλειστικότητα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ και ταπευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους τμημάτων Αρτοζαχαροπλαστικής 2ετούς φοίτησης Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών 
  • Απόφοιτους Τεχνικών Σχολών και Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών Ζαχαροπλαστικής
  • Επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δυνατότητες εξέλιξης τους

Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονων Τεχνικών Ζαχαροπλαστικής έχει αναλάβει ένας από τους πλέον ανερχόμενους και επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου της ζαχαροπλαστικής, ο pastry chef Γιώργος Αυγέρος.

eisightes-instructors-cropped-resized.JPG

Ο Γιώργος Αυγέρος είναι ο Pastry Chef του ξενοδοχείου Sani Club, Sani Resort. Σπούδασε τη Ζαχαροπλαστική Τέχνη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Έχει εργαστεί σε επώνυμα ξενοδοχεία όπως το The MET και Makedonia Palace, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Είναι ταυτόχρονα consulting pastry chef, και Ambassador της Σοκολάτας Belgolade. Έχει λάβει διακρίσεις σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μέσα από τις θεματικές ενότητες του προγράμματος, οι καταρτιζόμενοι αναλύουν σε πρακτικό επίπεδο τις σύγχρονες εφαρμογές ζαχαροπλαστικής, έχοντας ενεργητικό ρόλο όχι μόνο στο πρακτικό σκέλος, αλλά και στο ερευνητικό πλαίσιο που θα προκύψει.

Θεματικές Ενότητες

  • Τεχνικές επεξεργασίας σοκολάτας
  • Ζελέ, εφαρμογή με πηκτικά υλικά 
  • Εφαρμογή ζαχαρόπαστας 
  • Εφαρμογή αερογράφου 
  • Αμερικάνικου τύπου τούρτες 
  • Παρασκευή βουτυρόκρεμας για 3D τούρτες 
  • Restaurant Desserts 
  • Food styling Μοριακή γαστρονομία: χρήση και τεχνικές ζαχαροπλαστικής τέχνης 
  • Γαλλικά macaron: βασικές αρχές, πρακτική εφαρμογή και flavor pairing 
  • Τεχνικές παγωτού: Ιταλικό και Αμερικάνικο παγωτό

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ διαθέτει την καταλληλότερη υλικοτεχνική υποδομή για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των καταρτιζομένων, με όλο το σύγχρονο εξοπλισμό που κρίνεται απαραίτητος για τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου προγράμματος:

  • Vacuum 
  • Pacojet
  • Thermomixer
  • Roner
  • Smokers
  • Blastchillers
  • Ice cream makers

Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονων Τεχνικών Ζαχαροπλαστικής προσφέρεται κατ' αποκλειστικότητα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ και ταπευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους τμημάτων Αρτοζαχαροπλαστικής 2ετούς φοίτησης Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών 
  • Απόφοιτους Τεχνικών Σχολών και Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών Ζαχαροπλαστικής
  • Επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δυνατότητες εξέλιξης τους

Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονων Τεχνικών Ζαχαροπλαστικής έχει αναλάβει ένας από τους πλέον ανερχόμενους και επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου της ζαχαροπλαστικής, ο pastry chef Γιώργος Αυγέρος.

eisightes-instructors-cropped-resized.JPG

Ο Γιώργος Αυγέρος είναι ο Pastry Chef του ξενοδοχείου Sani Club, Sani Resort. Σπούδασε τη Ζαχαροπλαστική Τέχνη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Έχει εργαστεί σε επώνυμα ξενοδοχεία όπως το The MET και Makedonia Palace, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Είναι ταυτόχρονα consulting pastry chef, και Ambassador της Σοκολάτας Belgolade. Έχει λάβει διακρίσεις σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.