white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Μια ανεπανάληπτη εμπειρία Μόδας στην Σταδίου 26!

Share it

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία Μόδας στην Σταδίου 26!

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό πασαρέλας μετατράπηκε το υπερσύγχρονο κτήριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, στην οδό Σταδίου 26, για ένα φαντασμαγορικό 360 fashion show, με αφορμή την ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής χρονιάς!

Οι σπουδαστές του τομέα Μόδας & Ομορφιάς παρουσίασαν τις εξαιρετικές δημιουργίες τους μέσα σε μια ονειρική ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου, που κατέκλυσε το επιβλητικό κτήριο.

Την εκδήλωση παρουσίασε η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, η οποία ξεσήκωσε το κοινό με την αστείρευτη ενέργεια της!

H διάθεση ανέβηκε από νωρίς, με μια εντυπωσιακή χορογραφία σύγχρονου χορού, με στοιχεία από release τεχνικές, από τους σπουδαστές των τμημάτων Χορού.

Ακολούθησε η πασαρέλα, με τις εντυπωσιακές δημιουργίες των σπουδαστών Σχεδίου Μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, αλλά και τη συμμετοχή σπουδαστών και δημιουργιών από την Πάτρα, την Καλαμάτα και τα Ιωάννινα. Οι μοντέρνες δημιουργίες, με θέμα τη «Γυναίκα» και έμπνευση από το «ωραίο φύλο» εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Το Μake Up των μοντέλων επιμελήθηκαν οι σπουδαστές Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ! Οι σπουδαστές Κομμωτικής, με τη σειρά τους, επιμελήθηκαν το Hair Styling των μοντέλων, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ενδυματολογικές δημιουργίες.

Μετά την πασαρέλα, ο τομέας Performing Arts επεφύλασσε μία ακόμη έκπληξη στο κοινό: ένα ακόμη χορευτικό σε ρυθμούς μοντέρνας pop.

Art Director της εκδήλωσης ήταν Διευθύντρια της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς, Άντζελα Ευριπίδη.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, ενώ και η παρουσιάστρια της βραδιάς, Κατερίνα Στικούδη, δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις επαγγελματικού επιπέδου δημιουργίες τους!

To ρυθμό της βραδιάς έδωσε ο DJ Χριστόφιλος Ασημακόπουλος, που ξεσήκωσε το κοινό.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα σύγχρονα εργαστήρια του εντυπωσιακού κτηρίου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26 και να απολαύσουν κέρασμα με εξαιρετικά εδέσματα από τον τομέα Γαστρονομίας.

Την εκδήλωση υποστήριξαν η σχολή χορού Dance Up με παραχώρηση του χώρου της για τις πρόβες, τα παπούτσια Fashion Shoes και τα κοσμήματα Black Crystalline, που ολοκλήρωσαν τα outfits των μοντέλων, τα καλλυντικά Elixir Make Up, τα προϊόντα κομμωτηρίου L’Oreal Professionnel, το studio βλεφαρίδων Le Lashes Studio, καθώς και το Οινοποιείο Κεχρή, αλλά και το MAD για την προβολή της εκδήλωσης.

fashion-show-2023-ath-sponsores-01.png


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ