Κάλεσε μας

Έμπνευση και αισιοδοξία στο Creativity Marathon του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Με σύνθημα #GetInspired, διοργανώθηκε από το Γραφείο Startup του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ο 1ος "Μαραθώνιος Δημιουργικότητας". Ήταν μια ξεχωριστή δράση με 40 παράλληλες ομιλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια. Μια γιορτή της δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν επιτυχημένες προσπάθειες από επιχειρήσεις και startups.

Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σειρά εργαστηρίων για τη δημιουργία βιογραφικού, την παρουσία σε προσωπική συνέντευξη, τη δημιουργία Video CV και τη χρήση δωρεάν εργαλείων τεχνολογίας OpenSource για νέες επιχειρήσεις. Ακόμη, υπήρξαν ενημερωτικές ομιλίες για συμμετοχή σε δράσεις για νέους μέσω προγραμμάτων της ΕΕ, για προγράμματα ΕΣΠΑ ενίσχυσης νέων επιχειρηματιών / νέων ελεύθερων επαγγελματιών και για διάφορες διαθέσιμες υπηρεσίες της Google για startups

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν οι εταιρίες: RandstadSkywalkerFeastOffradioΜάγειρες100 MentorsGDG ThessL'EnvieGreen FamilyAgrodesignBitarAlpha PlanKYANAAthletic BarbersJuliette ArmandHellas Press MediaFood SherlocksEasyBnBEOEΠακοθερμικήStonewaveScooter Donkey.
 
Ο «Μαραθώνιος Δημιουργικότητας» είναι μια πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να δίνει έμπνευση, παραδείγματα καλών πρακτικών και ευκαιρίες δικτύωσης σε νέους και νέες που φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν στον επαγγελματικό τους χώρο. 

HUNGRY FOR MORE?

Digital Culture Festival: Το μέλλον της διασκέδασης βρίσκεται στον ψηφιακό κόσμο

Με επιτυχία το πρώτο Orientation Day του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360º Ιωαννίνων!

Η μεγαλύτερη Γιορτή Τεχνών από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!