white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Ένα θεαματικό 360 Welcome Day στη Θεσσαλονίκη

Share it

Ένα θεαματικό 360 Welcome Day στη Θεσσαλονίκη

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους, υποδεχθήκαμε τους σπουδαστές μας στη Θεσσαλονίκη, σε ένα θεαματικό Welcome Day που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους!

Οι Διευθυντές Σπουδών, αλλά και οι Εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης υποδέχτηκαν τους σπουδαστές με πολύ χαρά και με την αισιοδοξία μιας δυναμικής και δημιουργικής χρονιάς.

Famous προσκεκλημένοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες κάθε επαγγελματικού τομέα, ήταν εκεί για να καλωσορίσουν και αυτοί με την σειρά τους, τους σπουδαστές για την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς και να μιλήσουν μαζί τους αναφορικά για τον τομέα σπουδών που έχουν επιλέξει.

Την έναρξη του Welcome Day έκανε η Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και ΜΜΕ & Ήχου, με την διευθύντρια του τομέα κα. Έλσα Αγοραστού να καλωσορίζει τους σπουδαστές. Καλεσμένοι του τομέα ήταν η Χαρίκλεια Μάρη, Επαγγελματίας Performer & Manager Καλλιτεχνών του BOYANA FILM STUDIOS, ο Διονύσης Κομποθέκλας, Epsilon Custom Sabers & Props και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Κοσμοράδιο, Μιράντα Σμουλιώτη και Γιώργος Τσεσμετζής.

Σειρά έλαβε η Μηχανοτρονική, με καλεσμένους την κα. Όλγα Τσαρουχά, Sr HR Generalist ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και τον κ. Δημήτρη Καλλέργη, Μηχανικός PORSCHE, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Δυναμικό καλωσόρισμα δέχτηκαν οι σπουδαστές από τον Διευθυντή του τομέα Τεχνικών Επαγγελμάτων, Οικονομίας & Διοίκησης και Πληροφορικής, τον κ. Ελευθέριο Κωτσιόπουλο, για την έναρξη του νέου σπουδαστικού έτους. Καλεσμένοι του τομέα Τεχνικών Επαγγελμάτων όπως ο κ. Αναστάσιος Δημητρίου, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων ΤΕΧΝΟΜΑΤ, η κα. Κλειώ Κωνσταντίνου, HR της ΤΕΧΝΟΜΑΤ και ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, Electrical R&D Manager DOPPLER, μίλησαν στους σπουδαστές για τον κόσμο των τεχνικών επαγγελμάτων, ενώ η κα. Έφη Ουρουμίδου, Marketing Manager FAIS GROUP |Malls Division – ONE SALONICA & AGORA MODIANO, μίλησε στους σπουδαστές της Οικονομίας & Διοίκησης για την ανοδική εξέλιξη του κλάδου. Τέλος η HELL ZEROLAG ήταν εκεί για να υποδεχθεί τους σπουδαστές της πληροφορικής, μαζί με τον Στέφανο Σουλιώτης και Χρήστο Σαρακινό, δύο κορυφαίους FIFA PLAYER της HELL ZEROLAG.

Η Σχολή Γαστρονομίας και Τουρισμού με διευθύντρια την κα. Σταυρούλα Τσαμπάζογλου, έκανε το δικό της θεαματικό καλωσόρισμα με καλεσμένους τον κ. Νίκο Μήτρου, Chief Concierge και την κα. Ισμήνη Τορνιβούκα, Director of Operations TOR HOTEL GROUP, οι οποίοι με την σειρά τους μίλησαν στους πρωτοετείς για την μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμού φυσικά. Φυσικά η Υπεύθυνη του τομέα Γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης και chef, Σοφία Γεωργακάκη, μαζί με τον chef Νίκο Κυψίδη, μίλησαν για τον δημιουργικό χώρο της επαγγελματικής κουζίνας.

Θερμή υποδοχή προς τους σπουδαστές του νέου ακαδημαϊκού εξαμήνου έδωσε ο τομέας Υγείας & Αθλητισμού και Παιδαγωγικών & Κοινωνικών Υπηρεσιών. Ο διευθυντής των τομεών, Νίκος Γαριβάλδης και η Υπεύθυνη του Γραφείου Εξυπηρέτησης Τομέα Υγείας Αθλητισμού και Κοινωνικών Υπηρεσιών, κα. Αλίκη Αλεξίου, υποδέχθηκαν θερμά όλους τους πρωτοετείς και μαζί με τους καλεσμένους Κωνσταντίνο Κουλιεράκης και Στέφανο Τζίμας, παίκτες του ΠΑΟΚ, την κα. Ελένη Χατζηζήση, HR Manager BODYFIT, τον κ. Φώτη Καραβόλτσο, Προϊστάμενο Πωλήσεων ΔΙΓΚΑΣ, μίλησαν για τον χώρο του αθλητισμού και της υγείας, ενώ η κα. Θεοδοσία Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εκπαιδεύτρια Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης και η κα. Ασβεστά Χριστίνα, Ιδιοκτήτρια Παιδικού Σταθμού BabyStory και Διευθύντρια Βρεφονηπιακού Σταθμού Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, μίλησαν στους σπουδαστές των παιδαγωγικών για την για την φύση του επαγγέλματος, αλλά και την σημαντικότητά του.

Εντυπωσιακό κλείσιμο όλης της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Σχολή Μόδας & Ομορφιάς και Διακόσμησης με την διευθύντρια της σχολής κα. Ντόλη Ζερβού, αλλά και τους εκλεκτούς καλεσμένους όπως τον Νίκο Μουρατίδη, Hair Stylist του κομμωτηρίου BECUTEE, την Ράνια Μπουντούρη, Make-Up Artist της εταιρίας MAKE ME UP, την Χρύσα, μοντέλο και παρουσιάστρια, και την κα. Γεωργία Πλάτσακου, Αρχιτέκτων – Head of Construction της εταιρείας PLATSAKOU, να υποδέχονται θερμά τους σπουδαστές και να εφαρμόζουν σε πραγματικό χρόνο ένα ολοκληρωμένο styling μαλλιών και make up στο μοντέλο.

Στην διάρκεια όλης της εκδήλωσης, όλοι οι σπουδαστές έλαβαν δώρα που είχε εξασφαλίσει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, όπως δωροεπιταγές από την εταιρεία OPTIKONXPRESS, εκπτωτικά κουπόνια από την εταιρεία Mr Gadget, Prepaid κουπόνια για gaming από την εταιρεία Battlenet, δώρα από την από την αλυσίδα γυμναστηρίων BodyFit, και δώρα από την AMINO ANIMO, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν πολλές κληρώσεις για εκλεκτά δώρα από τους καλεσμένους για τους σπουδαστές!

Η εκδήλωση 360 Welcome Days, άφησε πολλά χαμόγελα και ενθουσιασμό σε όλους τους παρευρισκόμενους. Αυτό ήταν μόνο η αρχή για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους.

Από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ευχόμαστε σε όλη την σπουδαστική μας κοινότητα ένα υπέροχο ακαδημαϊκό εξάμηνο γεμάτο χαρά ενθουσιασμό και πολύ δημιουργικότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογές Cookies