Ημέρες Καριέρας 2019 | Ιωάννινα

Ημέρες Καριέρας 2019 | Ιωάννινα

Ημέρα αφιερωμένη στην δημιουργία όλων των προϋποθέσεων για μια επιτυχημένη καριέρα θα είναι η αυριανή!

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου η ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων διοργανώνει τον θεσμό “Accelerate Your Career”. Από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στο Β κτίριο (Δωδώνης 25) πλήθος σεμιναρίων θα δώσουν στους σπουδαστές μας όλα τα απαραίτητα εφόδια για να συντάξουν το δικό τους βιογραφικό σημείωμα και όχι μόνο!

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Marketing Executive της εταιρείας Medusa- Advertising Company, Agency & Studio, κύριος Γιάννης Κυριακίδης, ο οποίος θα μας διδάξει πώς να προωθούμε τον εαυτό μας στον επαγγελματικό τομέα!

Ο κύριος Θοδωρής Αλεξίου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων θα αναλύσει στους σπουδαστές της ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων τις πτυχές της Νεανικής Επιχειρηματικότητας, ενώ ο Πιστοποιημένος εξεταστής του ΕΟΠΠΕΠ κύριος Βασίλειος Μάλιακας θα παρουσιάσει το πλαίσιο των εξετάσεων πιστοποίησης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

0001.jpg

Αυτά τα εξαιρετικά σεμινάρια θα αποτελέσουν τον προπομπό της Ημέρας Καριέρας 2019, που θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 15.00, στο  Β κτίριο της ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων (Δωδώνης 25).

Εκατοντάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις από όλους τους εργασιακούς τομείς, όπως:

Οικονομία & Διοίκηση, Εφαρμοσμένες ΤέχνεςΠαιδαγωγικά & Κοινωνικές Υπηρεσίες, ΜΜΕ & Ήχος, Performing Arts, Μόδα & Ομορφιά, Tεχνικά ΕπαγγέλματαΕπαγγέλματα Υγείας & Αθλητισμού, Πληροφορική & Ηλεκτρονικά, και Αγροτική Κατάρτιση

θα δουν βιογραφικά και θα μιλήσουν με σπουδαστές μας με στόχο την πρακτική άσκηση και την επαγγελματική αποκατάσταση των δεύτερων!

Η Ημέρα Καριέρας είναι μία διαδικασία, όπου οι σπουδαστές της ΔΕΛΤΑ 360 – παρά το αναμενόμενο άγχος – τη βιώνουν με πολλή ενέργεια και χαρά. Αποτελεί το πρώτο μονοπάτι της διαδρομής προς την επαγγελματική καριέρα, που μόνο η ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει!


ioa-career-day-2019-june-alt-2019-01.jpg