Ημέρες Καριέρας 2019 | Καλαμάτα

Ημέρες Καριέρας 2019 | Καλαμάτα

Η πρώτη Ημέρα Καριέρας για όλες τις ειδικότητες – εκτός του Τουρισμού & της Γαστρονομίας – είναι γεγονός στη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας!

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 15.00, στις εγκαταστάσεις μας (Λακωνικής 152) οι σπουδαστές μας από τους τομείς:

Οικονομία & Διοίκηση, Εφαρμοσμένες ΤέχνεςΠαιδαγωγικά & Κοινωνικές Υπηρεσίες, ΜΜΕ & Ήχος, Performing Arts, Μόδα & Ομορφιά, Tεχνικά ΕπαγγέλματαΕπαγγέλματα Υγείας & Αθλητισμού, Πληροφορική & Ηλεκτρονικά, και Αγροτική Κατάρτιση

θα συναντήσουν εκπροσώπους από όλους τους προαναφερόμενους επαγγελματικούς κλάδους, θα δώσουν τα βιογραφικά και θα περάσουν από τη διαδικασία συνέντευξης επιλογής προσωπικού. Στόχος της Ημέρας Καριέρας της ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας είναι η άμεση αποκατάσταση πρακτικής άσκησης και η θεμελίωση επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 5 Ιουνίου η ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας διοργανώνει τον θεσμό “Accelerate Your Career”. Από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στρατηγικοί συνεργάτες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 θα παρουσιάσουν σεμινάρια και διαλέξεις, με απώτερο σκοπό την προετοιμασία των σπουδαστών μας για τη μεγάλη μέρα, την Ημέρα Καριέρας!

Πλήθος εξαιρετικών επαγγελματιών θα μας τιμήσουν με την παρουσία και την εμπειρία τους. Η HR Manager του Costa Navarino Χριστίνα Νικάκη θα δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις σχετικά με τις «Τεχνικές Συνέντευξης & Προετοιμασίας Βιογραφικού Σημειώματος». Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα παρουσιάσουν τον τρόπο ανάπτυξης και λειτουργίας μιας επιτυχημένης επιχείρησης στο Νομό Μεσσηνίας. Μεταξύ των ομιλητών είναι η Έφη Καλογεροπούλου, Εκπρόσωπος «Pharmacy on "Click" και ο Χάρης Μουλαβασίλης, υπεύθυνος προσωπικού Κέντρου Αποκατάστασης «Διάπλαση».

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

0001-1.jpg

0002.jpg