Ημέρες Καριέρας 2019 | Πάτρα

Ημέρες Καριέρας 2019 | Πάτρα

Ημέρα Καριέρας έρχεται για δεύτερη χρονιά στη ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας και τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι σπουδαστές μας αδημονούν να συναντηθούν και να δημιουργήσουν ένα ωραίο πλαίσιο συνεργασίας.

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 15.00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Β κτίριο της ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας (Αγίου Ανδρέα & Κολοκοτρώνη 3).

Δεκάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα δώσουν το «παρών», προσφέροντας εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και εξέλιξης στους σπουδαστές μας.

Εκπρόσωποι κολοσσιαίων εταιριών από τους κλάδους:

Οικονομία & Διοίκηση, Εφαρμοσμένες ΤέχνεςΠαιδαγωγικά & Κοινωνικές Υπηρεσίες, ΜΜΕ & Ήχος, Performing Arts, Μόδα & Ομορφιά, Tεχνικά ΕπαγγέλματαΕπαγγέλματα Υγείας & Αθλητισμού, Πληροφορική & Ηλεκτρονικά, και Αγροτική Κατάρτιση

θα δουν βιογραφικά και θα μιλήσουν με σπουδαστές μας με στόχο την πρακτική άσκηση και την επαγγελματική αποκατάσταση των δεύτερων!

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου η ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας διοργανώνει τον θεσμό “Accelerate Your Career”. Από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στο Β κτίριο (Αγίου Ανδρέα & Κολοκοτρώνη 3) εξαιρετικοί επαγγελματίες και συνεργάτες της ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας θα δώσουν «τα φώτα» τους στους σπουδαστές μας και θα τους παροπλίσουν με όλα τα δυνατά μέσα για τη διαδικασία της συνέντευξης στη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας!

Στο φετινό “Accelerate Your Career” θα δοθεί έμφαση στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και με αυτό τον γνώμονα ο C.E.O. της εταιρίας ENVY Βασίλειος Καραβασίλης,  θα μας παρουσιάσει σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα-Νεοφυείς Επιχειρήσεις».

Παράλληλα, θα γίνει εκτενής παρουσίαση του Οργανισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας MINDSPACE, ενώ οι σπουδαστές μας θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τις πρακτικές κατάρτισης βιογραφικού σημειώματος και με τη βοήθεια εθελοντών σπουδαστών της Πληροφορικής να το ολοκληρώσουν και εκτυπώσουν εν όψει της Ημέρας Καριέρας της ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας!

accelerate-your-career-2019new-page-0001.jpg