Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου

Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360° σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα και Καλαμάτα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους νέους σπουδαστές στα τμήματα Φεβρουαρίου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου σε όλες τις ειδικότητες με προνομιακά δίδακτρα.

Τουριστικά Επαγγέλματα, Γαστρονομία, Μόδα & Ομορφιά, Tεχνικά Επαγγέλματα, Επαγγέλματα Υγείας & Αθλητισμού, Πληροφορική & Ηλεκτρονικά, Οικονομία & Διοίκηση, Παιδαγωγικά & Κοινωνικές Υπηρεσίες, ΜΜΕ & Ήχος, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Performing Arts, Αγροτική Κατάρτιση, όλες οι σύγχρονες ειδικότητες διδάσκονται στο μεγαλύτερο εκπαιδευτήριο της χώρας.

Οι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν παράλληλα με τις σπουδές τους τον Διεθνή Πιστοποιημένο τίτλο LRN, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών τους και τους δίνει δυνατότητα να ανταποκριθούν σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις του επαγγέλματος τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με εμπειρία τεσσάρων και πλέον δεκαετιών και μοναδική τεχνογνωσία στην επαγγελματική κατάρτιση, προσφέρει ουσιαστική γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων και δραστηριοτήτων. Την τεχνογνωσία τους προσφέρουν πρόθυμα συνεργαζόμενες εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τομείς σπουδών: iekdelta360.gr. Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360° βρίσκονται στη διάθεση του κοινού καθημερινά από τις 9:00πμ ως τις 9:00μμ για να ενημερώσουν αναλυτικά για τις ειδικότητες, καθώς και για τα πλεονεκτήματα και τα προνομιακά δίδακτρα για εγγραφή στα τμήματα Φεβρουαρίου.